previous arrow
next arrow
Slider

Tussen Schoolse Opvang (TSO)

Samen met de leerkrachten van GBS De Zaaier verzorgt CKO KleurRijk de tussen schoolse opvang. Alle kinderen blijven op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen de middag op school eten. In de groepen 3 t/m 8 eten de leerkrachten met de kinderen en in de kleutergroepen werken we

met een groep vaste TSO-vrijwilligers. Deze vrijwilligers eten van 12:15-12:45 met de kinderen. Hiervoor krijgen zij een vrijwilligersvergoeding. De coördinatie van de TSO bij de kleuters wordt gedaan door een medewerker van CKO KleurRijk.

Vrijwillige bijdrage

Om dit te kunnen financieren hebben we in overleg met de ouders van de school bij de keuze voor een continurooster een TSO-bijdrage vastgesteld. Deze bijdrage wordt aan alle ouders gevraagd. Dit zorgt er voor dat de coördinatie van de TSO in handen van KleurRijk ligt en dat we de TSO-vrijwilligers een vergoeding kunnen geven. Uiteindelijk heeft de TSO als doel dat alle leerkrachten van groep 1 t/m 8 pauze kunnen hebben.

Voor het organiseren van deze TSO vragen we u om een vrijwillige bijdrage die jaarlijks wordt vastgesteld. Voor schooljaar 2018-2019 is deze bijdrage op €65 per gezin gezet. Hiervan is de eerste helft reeds afgeschreven, de tweede helft zal volgen in 2019.

Nieuwe vrijwilligers

Om er zeker van te zijn dat we altijd een vol rooster hebben, horen we graag als u mee wilt draaien in ons TSO-rooster. Misschien wilt u vast op het rooster, elke week of om de week? Of staat u liever op de invallijst, zodat er ook iemand is als de standaard vrijwilliger een dag niet kan? We horen graag van u!

Contact

De TSO coördinator vanuit de CKO KleurRijk is Arianne de Vries.

E-mail: ariannedevries@kleurrijk.nl

Telefoon: 06-26795628